Een eminente lezing met koninklijke uitstraling
Yvette Verbeerst is een autoriteit op het vlak van correcte hedendaagse culinaire- en zakelijke omgangsvormen. Carrièrepaden worden vaak geplaveid aan restauranttafels. Van contractbesprekingen tot promoties, het culinaire is nooit veraf. Ook daar gelden veel do's en don'ts. Hoe onschuldig het soms lijkt, een zakenlunch kan je verdere carrière sterk beïnvloeden.
Het komt er onder andere op neer om gewone zaken ongewoon goed te doen met een verrassende inslag en topservice te leveren met het oog voor detail..De deskundigheid van Yvette Verbeerst steunt op dertig jaar passie voor hoffelijkheid, fatsoen en protocol. Zij verleent haar medewerking aan verschillende TV- en radioprogramma's rond butler-service en etiquette.
In haar eigen ontwapende stijl brengt etiquette expert Yvette Verbeerst met een knipoog een onderhoudende performance waarbij de primaire beleefdheidsregels, tafelmanieren en dress-codes op een luchtige manier en interactief worden gebracht.