Over 2-daagse wijn- en cultuurweekend

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

20-21 apr
Sijsele - P.O.B. Burg Daniël Coens

2-daagse wijn- en cultuurweekend

Gido van Imschoot neemt ons een weekend op sleeptouw voor de kennismaking met enkele Belgische wijndomeinen en een bezoek aan een prachtige kasteelsite.
Met een tussenstop in Vlaams-Brabant rijden we naar de Maasvallei. Ook hier wacht ons een rondleiding en wijndegustatie. Vervolgens rijden we naar ons logement om ons bedje uit te testen en te genieten van een heerlijk diner met aangepaste, Belgische, wijnen. De volgende ochtend treden we in de voetsporen van de Ridders van de Duitse Orde voor een gidsbeurt op een prachtige kasteelsite. Een mondje Italiaans is meegenomen voor het daaropvolgende bezoek aan een wijndomein.

Van zaterdag 20 april 2024 om 07:15 uur t/m zondag 21 april 2024 om 19:00 uur

We organiseren een tweedaagse, jawel pyjama en washandje noodzakelijk, wijn-, gastronomisch èn cultuurweekend.
gido_imschootMet een tussenstop in Vlaams-Brabant rijden we naar de Maasvallei. Ook hier wacht ons een rondleiding en wijndegustatie. Vervolgens rijden we naar ons hotel om ons bedje uit te testen en te genieten van een heerlijk diner met aangepaste, Belgische, wijnen. De volgende ochtend treden we in de voetsporen van de Ridders van de Duitse Orde voor een gidsbeurt op een prachtige kasteelsite. Een mondje Italiaans is meegenomen voor het daaropvolgende bezoek aan een wijndomein.
Dankzij de contacten van onze reisleider, Gido van Imschoot, wordt dit een zeer ‘rijk’ en uniek weekend.

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 310,00
opleg single € 21,00

Inschrijven gebeurt enkel via aanmelding op info@davidsfondssijsele.be
Uitzonderlijk kan het ook via 0477/555 728. Na ontvangstbevestiging schrijft u binnen de week € 145,00 (voorschot) over per persoon naar het rekeningnummer in de voetnoot. Het saldo wordt u in een herinneringsmail opgevraagd.
De inschrijvingen worden afgesloten op 5 november 2023 of eerder indien volzet.
Annuleringen na afsluitingsdatum 5 november: 
Tot en met 7 april 2024 worden de werkingskosten en de door ons al betaalde kosten in rekening gebracht. Vanaf 8 april gebeuren geen terugbetalingen meer.

Labels: Mens & MaatschappijOntspanning & OntmoetenArchitectuurActiviteitLokaalBezoek met gidsMeerdaagse uitstapWandeling met gidsAlden BiesenBelgische wijnenhistorisch patrimonium